Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Riziko nákazy - pohlavní choroba

Dobrý den, před pár dny jsem udělal jednu věc, na kterou nejsem vůbec pyšný, ale bohužel se stalo. S pár kamarády jsme v opilosti navštívili nevěstinec. Ráno jsem dostal strach a to díky jednomu momentu, který jsem v opilosti podcenil. S vybranou dívkou jsme se večer oddávali sexu (s použitím kondomu), ke konci mi to však dělala jen rukou (také s nasazeným kondomem), poté se mě ale zeptala, jestli ho má sundat - já řekl ano. Tak ho sundala a (ta samá ruka, bez umytí a podobně) pokračovala v masturbaci. Biju se za to do hlavy a mám nyní strach, jestli je nějaká šance a pokud ano, tak jaká, že jsem mohl chytit nějakou pohlavní chorobu. Předem moc děkuji za odpověď.

Odpovědi na otázku